top of page

Få tag på rätt kompetens

På Linkpeoples hjälper vi dig att hitta de bästa kandidaterna för respektive uppdrag. Vi tar hand om allt från att hitta kandidaterna till att granska deras kvalifikationer, och vi ser till att ni får välja den mest lämpade. Vi tillhandahåller de kandidater vi upplever bäst motsvarar våra kunders kravbild.

 

Desto närmare vi arbetar tillsammans kommer en klarare bild visas hur ni arbetar i företaget och vi har då en större förståelse för vilka kandidater just Ert företag verkligen behöver. 

Brainstorming

Direktrekrytering

Få jobbet gjort av oss. Vi annonserar och letar efter kvalificerad personal enligt er kravbild. Sedan intervjuar vi möjliga kandidater för att sedan delge Er några för på platsen intervju eller via videolänk

Conference

Bemanning

Vi har en mängd företag vi samarbetar med för att snabbt kunna delge rätt personal vid bemanning. Korta som långa uppdrag. Det är alltid fritt övertagande att anställda personen för er efter 3mån.

Informative Interview

Intervjuer av kandidater

Vi intervjuar kontinuerligt nya kandidater inom olika branscher för att vara beredd på att tillsätta rätt person inom kort tid för kommande uppdrag.

Arbetsgivare: Arbetsgivare
bottom of page