top of page

Sök och du skall finna ditt drömjobb

Linkpeoples hjälper dig inte bara att leta efter jobb. Vi ser till att du hittar ett.

Genom att förstå helhetsbilden av dina erfarenheter och dina karriärsmål utvecklar vi en jobbsökningsplan som är skräddarsydd för dina behov. Vi ser till att skapa den perfekta matchningen mellan dig och din framtida arbetsgivare genom att kombinera både ditt och deras krav och önskemål.

Att hitta ett jobb har aldrig varit så här lätt.

Jobb intervju av konsult

Intervjuförberedelser

Vi erbjuder en omfattande hjälp för arbetssökande inför kommande intervjuer. Vi förstår att en intervju kan vara en nervös och stressande process, men vi är här för att underlätta och ge dig rätt verktyg för att kunna lyckas.

För att hjälpa dig inför intervjun har vi samlat en mängd resurser och tips som är specifikt utformade för att öka chanserna att du får det jobb du söker. Nedan finner du några av de viktigaste områdena vi fokuserar på:

  1. Intervjuförberedelser: Vi kan guida dig genom processen att förbereda för en intervju. Detta inkluderar att utforska företaget och dess kultur, förstå jobbrollen och kraven samt forskning och förståelse för vanliga intervjufrågor.

  2. Framträdande och kroppsspråk: Vi ger dig råd om hur du kan ge ett professionellt intryck genom rätt klädsel och genom att behärska en god kroppshållning och ögonkontakt under intervjun.

  3. Svarsteknik: Vi hjälper dig att utveckla strategier för att kunna ge tydliga och övertygande svar på intervjuns frågor. Det kan inkludera att identifiera och ge exempel på dina styrkor, hantera frågor om tidigare misstag och ge konkreta exempel på hur du har hanterat utmaningar tidigare.

  4. Frågor att ställa: En intervju är också din möjlighet att utvärdera arbetsgivaren och se om tjänsten passar dig. Vi ger dig förslag på frågor att ställa som kan hjälpa dig att få en bättre förståelse för företaget och rollen.

  5. Övning och feedback: Vi erbjuder möjligheter för dig att träna på intervjuövningar antingen genom testintervjuer med vårt team eller genom att ge dig strukturerade övningsuppgifter. Vi ger även konstruktiv feedback för att hjälpa dig att förbättra dina svar och framträdande.

Vi tror att med rätt förberedelse och stöd kan du öka dina chanser att klara en intervju och landa det jobb du vill ha. Börja förbereda dig redan idag. Vi finns här för att hjälpa dig på vägen till framgång.

Projekt möte

CV-assistans

Vi erbjuder professionellt stöd för arbetssökande som vill skapa en CV som sticker ut och imponerar på potentiella arbetsgivare. Vi förstår att att skapa en CV kan vara en stressig och tidskrävande process, särskilt om du inte är säker på var du ska börja eller vilka punkter som är viktiga att inkludera.

Vår erfarna personal har expertkunskaper och en gedigen erfarenhet inom arbetsmarknaden. Vi jobbar tillsammans med dig för att identifiera dina starka sidor, färdigheter och erfarenheter som är relevanta för det jobb du söker. Vi hjälper dig att utforma en CV som framhäver din professionella profil och ger arbetsgivare en tydlig bild av vad du har att erbjuda.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som anpassas efter dina individuella behov och önskemål. Genom att samarbeta med oss kommer du att få tillgång till vårt omfattande bibliotek av exempel-CV som kan fungera som inspiration och vägledning. Vi hjälper dig att välja en layout och ett format som passar just dig och din bransch.

Utöver att hjälpa dig att skapa en imponerande CV erbjuder vi också rådgivning och tips för att optimera dina chanser att få ett jobb. Vi kan ge feedback och förbättringsförslag för att säkerställa att din CV är så attraktiv och informativ som möjligt. Vi kan även hjälpa dig att förbereda dig för jobbintervjuer och ge dig insikt i arbetsmarknadens krav och trender.

Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden eller om du har flera års erfarenhet, kan vi hjälpa dig att ta din CV till nästa nivå. Vårt mål är att ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för att sticka ut bland konkurrensen och öka dina chanser att få drömjobbet.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en CV som imponerar och ökar dina möjligheter att få ett jobb. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och stötta dig i din arbetssökningsprocess.

Konsult intervju

Jobbannonser

Vi kan hjälpa dig att leta efter arbete på rätt ställen och ge tips på vägar du kan ta för att snabbare hitta ett arbete.

Arbetssökande: Arbetssökande
bottom of page